Nedgravet trampolin: Sjov, mindre synlig og mere sikker

Der er ikke noget sjovere end at hoppe. Og det bedste at hoppe på, det er en trampolin. Hvis jeg nu beder dig forestille sætte billeder på et barn, der stråler af glæde, så kommer der sikkert et billede af et barn, der springer rundt på en trampolin frem. Der findes mange forskellige trampoliner, og de er alle sammen sjove. De helt små behøver kun en meget lille trampolin med begrænset spændstighed i hoppedugen, fordi de ikke hopper vildt højt. Men når børnene bliver lidt ældre, så holder den lille trampolin ikke til det, og den tilføjer bare ikke den samme springkraft til hoppene, som en større trampolin. Her kommer så problemet for mange forældre og måske også dig, fordi de store trampoliner ofte fylder rigtig meget. I små haver tager de nærmest al pladsen og uanset, fylder de i hvert fald meget i øjnene. Hvorfor så ikke bare grave dem ned? En nedgravet trampolin yder sjov, sikkerhed, og så fylder den det samme som alternativet.

Sikkerheden er den samme på en nedgravet trampolin

Det kan være lidt angstprovokerende, når du ser dine børn springe rundt på en trampolin. Især når de kommer højt nok op til, at det ville gøre ondt at falde og slå sig. Det kan også umiddelbart se farligt ud med en nedgravet trampolin, men fordi hoppedugen holder sig i højde med jorden, så er det ikke nær så farligt som at falde af en trampolin, der er højere oppe. Nogle trampoliner er nemlig over en meter over jorden, fordi hoppedugen skal kunne gå ned, før det kan komme op og give højde på hoppet. Det betyder alt andet lige, at du ikke falder så lang, når du bruger en nedgravet trampolin. Hoppedugen bevæger sig under jorden i det hul, som trampolinen står i. Hvis du vil være helt sikker, kan du få nedgravede trampoliner med net i, så du ikke risikerer, at du eller dine børn ryger ud over siden.

Spring med på trampolinen

Fordelen ved, at nedgravede trampoliner fylder mindre, er, at det er nemmere at have en større hoppedug, der kan holde til mere. Det er altså skægt at hoppe – også som voksen. Det er det også for dine børn, når de ser dig være med på lidt skæg af den simpleste og reneste slags. Det er en nem måde at hygge med dine børn, selvom du måske bliver forpustet.  

You may also like